Liga 1

Gura de oxigen pentru campioana Astra Giurgiu. Prima victorie in actualul sezon

Dupa un inceput ezitant de sezon, fara victorie in primele trei etape, campioana Astra Giurgiu a invins-o, sambata seara, pe ACS Poli Timisoara, cu 3-1, si a pus primele trei puncte in clasament.

Cristi Sapunaru a marcat primele sale goluri in tricoul Astrei, ambele din lovituri de la 11 metri, iar Daniel Niculae a inchis tabela cu un gol din actiune in prelungiri.

Marius Croitoru a marcat golul de onoare al timisorenilor cu o super executie dintr-o lovitura libera din afara careului.

Niculae a scos primul penalty in minutul 12 la un duel in careul advers cu Seroni. O faza indiscutabila si Sapunaru a transformat pentru 1-0 cu mult calm.

Pana la pauza banatenii au amenintat poarta gazdelor prin Barbut, care a sutat de fiecare data pe centrul portii lui Lung.

La sase minute dupa pauza Niculae a trimis in bara din sase metri o centrare din stanga.

Al doilea penalty al celor de la Astra a fost obtinut de tanarul Balaure in minutul 74 si tot Sapunaru a fost cel care a transformat cu un sut pe jos.

Dupa doar trei minute Croitoru reducea din diferenta cu un sut din lovitura libera, insa Niculae a adus linistea in tabara gazdelor cu un gol in minutul 92. Aruncare de la margine si patrundere personala in stilul sau caracteristic cu sut la coltul lung.

La 2-1 pentru gazde timisorenii au ratat sansa egalarii prin Cinu, a carui lovitura de cap din interiorul careului s-a dus pe langa poarta.



Gura de oxigen pentru campioana Astra Giurgiu. Prima victorie in actualul sezon