Liga 1

Grigoras dupa 0-3 la Iasi: "Am trait o mare umilinta, am fost penibili"

Petre Grigoras, antrenorul echipei Pandurii Tg.Jiu, a declarat in urma infrangerii de la Iasi ca a trait una dintre cele mai mari umilinte din cariera de tehnician.

"Am fost partas la o mare umilinta! Nu m-am asteptat sa jucam in halul acesta. Iasul ne batea si in 7 jucatori de camp! Nu-mi explic atitudinea aratata pe teren. Multi dintre cei care au intrat pe teren poate nu meritau sa imbrace tricoul de joc! Am fost penibili! Nu ne-a mers absolut nimic. Parca am uitat fotbalul de la o zi la alta. Au mai fost meciuri pierdute, dar macar aveam satisfactia ca am jucat fotbal. Le cer scuze public gorjenilor care au avut rabdare sa se uite la meci“, a spus Petre Grigoras.

Acesta a adaugat ca-si simte postul amenintat dupa insuccesul sever cu CSMS Iasi.

"Sunt suparat pe mine in primul rand si pe urma pe jucatori. Si daca ne lipseau 7-8 titulari si tot nu puteam juca inhalul acesta. Pe Radut nici nu l-am vazut pe teren! A jucat Radut?! Imi simt postul pus in pericol! Numarul de puncte acumulate este incomparabil mai mic decat ne-am dorit", a mai spus Grigoras.

Pandurii ocupa locul 12 in clasamentul Ligii 1 cu o etapa inaintea finalului de tur si ar putea incheia anul chiar pe loc retrogradabil.



Grigoras dupa 0-3 la Iasi: "Am trait o mare umilinta, am fost penibili"