Liga 1

Gradinaru aduce prima victorie pentru Concordia Chiajna in Liga 1

Dupa trei infrangeri la rand echipa Concordia Chiajna a obtinut, sambata seara, prima victorie in actuala editie de campionat, un 1-0 obtinut pe final contra celor de la Gaz Metan Medias.

Razvan Gradinaru a marcat golul victoriei ilfovenilor, in minutul 89, cu o executie spectaculoasa din interiorul careului.

Anterior deschiderii scorului ambele echipe s-au intrecut in ratari, in special in partea secunda, cand au fost ratate ocazii mari in pozitii singur cu portarul.

Balgradean s-a evidentiat in minutul 55 la sutul inselator trimis de Munteanu din afara careului, dupa care, trei minute mai tarziu, Gradinaru rata singur cu Plesca la cealalta poarta.

Intrat la gazde in debutul partii secunde, Cristescu nu a prins nici el poarta in minutul 62 la o faza singur cu portarul, dupa care Balgradean a respins lovitura de cap a lui Llullaku in minutul 66.

Acelasi Llullaku avea sa iroseasca o noua buna sansa de gol in minutul 68, inainte ca Gradinaru sa dea lovitura de trei puncte.

Prima repriza a fost una saraca in faze de poarta, cu doua ocazii ale oaspetilor care i-au avut in prim plan pe Axente si Llullaku.



Gradinaru aduce prima victorie pentru Concordia Chiajna in Liga 1