Liga 1

Golanie maxima la ASA Tg.Mures-Pandurii. Gazdele au terminat meciul cu patru eliminati

Un meci de povestit nepotilor peste ani, dar nu pentru fotbalul prestat de cele doua echipe, ci pentru duritatile jucatorilor de la ASA Tg.Mures. Patru dintre acestia au fost eliminati intr-un meci in care vicecampioana s-a facut de rusine, aratand o debandada de nedescris in absenta unui antrenor cu mintea limpede pe margine.

Pandurii Tg.Jiu a castigat meciul cu 2-0 prin golurile marcate de Vasiljevic si Hora din penalty.

Meciul de la Targu Mures a deraiat dupa prima jumatate de ora. Un cot in ureche aplicat de Vasco Herculano lui Tucudean a declansat nebunia. Atacantul gazdelor l-a vanat pe fundasul celor de la Pandurii si a luat doua galbene intr-un interval de doar doua minute.

Rupta la mijloc si cu un Adrian Mutu care a facut figuratie pe teren, ASA s-a rupt complet si a incercat sa raspunda la pauza. Mutu s-a imbracat in trening, dupa ce fara vreun sut pe poarta s-a "remarcat" si el in prima parte cu un gest golanesc.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 50 cand, in urma unui corner, Stancioiu a respins cu o mana si a fost invins de lovitura de cap a lui Vasiljevic.

Oaspetii si-au dublat avantajul din lovitura de la 11 metri. Hora a transformat si a ajuns la cota 14 reusite in acest sezon.

Marius Constantin a luat rosu dupa ce a fost aproape sa-i rupa piciorul lui Ungurusan in minutul 66, dupa care in ultimele zece minute Voiculet si Ramiro Costa au luat si ei mai devreme drumul vestiarelor.

Nervii nu au lipsit nici de pe banca, N'Doye aruncand cu gheata de pamant dupa un dialog cu Mutu.

Cu exceptia lui Brandan si Dedov toti ceilalti jucatori de la ASA Tg.Mures au primit cartonase galbene.

La final, de teama unor posibile violente, antrenorul oaspetilor Edi Iordanescu si-a chemat jucatorii la centrul terenului pentru a merge in grup spre vestiare.



Golanie maxima la ASA Tg.Mures-Pandurii. Gazdele au terminat meciul cu patru eliminati