Liga 1

Gica Popescu exclude revenirea in fotbalul romanesc: "Nu am ce sa lucrez in fotbal"

Fostul capitan al echipei nationale a vorbit, marti, intr-o emisiune televizata despre viitorul sau in fotbalul romanesc si condamnarea la inchisoare pe care a primit-o cu o zi inaintea alegerilor de de la Federatia Romana de Fotbal.

"In Romania nu am ce sa lucrez in fotbal. Presedinte nu pot fi din punct de vedere legal si nu am banii necesari pentru a fi investitor. As lucra doar la Viitorul, cu Hagi, dar nu am ce sa fac acolo. Director sportiv sau tehnic nu pot fi, pentru ca Hagi e suficient", a declarat Gica Popescu la Digi Sport.

Acesta a mai dezvaluit ca a existat o oferta pentru Gica Hagi de a preluat echipa rusa Rubin Kazan si ca ar fi fost dispus sa mearga acolo alaturi de cumnatul si prietenul sau pentru ca "acolo era alta motivatie, erau alte perspective".

Referitor la condamnarea primita in Dosarul Transferurilor, Gica Popescu spune ca singurul vinovat pentru tot ce s-a intamplat este doar el.

"Refuz sa cred ca in Romania acestor ani se joaca cineva cu vietile oamenilor. Sunt suparat pe mine pentru ca as fi putut face lucrurile de alta maniera. Nu dau vina pe nimeni pentru ce s-a intamplat in viata mea. Toti facem greseli in viata si trebuie sa ni le asumam", a mai spus Popescu.

Acesta a fost eliberat conditionat din inchisoare dupa ce initial primise o condamnare de trei ani, o luna si zece zile pentru spalare de bani in Dosarul Transferurilor.



Gica Popescu exclude revenirea in fotbalul romanesc: "Nu am ce sa lucrez in fotbal"