Liga 1

George Copos ramane dupa gratii. Judecatorii amana din nou verdictul

Fostul patron al echipei Rapid, George Copos, ar fi trebuit sa afle astazi daca va fi pus in libertate de catre instanta Judecatoriei Sectorului 5, insa magistratii au amanat pentru a doua oara verdictul in acest caz.

Condamnat initial la 3 ani si opt luni in "Dosarul Transferurilor", Copos ar putea fi primul dintre incarceratii in acest dosar care va fi lasat in libertate.

Cererea de eliberare conditionata a fost formulata in urma unui referat primit din partea conducerii Penitenciarului Rahova.

Decizia finala va apartine judecatorilor de la Judecatoria Sectorului 5, care vor analiza cererea de eliberare a fostul patron de la Rapid. Aceasta poate fi pus in libertate dupa ce si-a ispasit o treime din pedeapsa dictata impotriva sa.

Copos are o condamnare de patru ani ca urmare a contopirii pedepselor pe care le-a primit in doua dosare, cel al transferului de jucator si Loteria I.

Chiar daca va fi repus in libertate, Copos s-ar putea intoarce dupa gratii daca va fi gasit vinovat in dosarul Loteria II, in care este acuzat de spalare de bani, fals si manipularea pietei de capital. 



George Copos ramane dupa gratii. Judecatorii amana din nou verdictul