Liga 1

Gaz Metan si Universitatea Craiova fac egal intr-un meci extrem de spectaculos

Echipele care etapa precedenta le invingeau pe Steaua si Dinamo au oferit un frumos spectacol fotbalistic la Medias unde, dupa 90 de minute, au incheiat la egalitate, scor 2-2.

Inca din debut cele doua formatii au iesit la joc si meciul a avut un ritm peste media obisnuita a campionatului nostru.

Prima ocazie a meciului a apartinut celor de la Gaz Metan la reluarea lui Cristea in bara, in minutul 24, la o excelenta centrare oferita de Eric.

Craiova a deschis scorul in minutul 36 printr-un autogol al lui Romeo, acesta trimitand nefericit in poarta centrarea lui Nuno Rocha.

Sansa de gol pentru Gaz Metan irosita de Axente cu cinci minute inaintea pauzei. Calancea a strans foarte bine si l-a obligat pe atacantul advers sa trimita afara.

Gaz Metan a dominat debutul partii secunde si a intors rezultatul prin dubla lui Lullaku reusita in minutele 51 si 59. Mai intai acesta a facut 1-1 cu o lovitura de cap la centrarea lui Petre de pe stanga, pentru ca mai apoi sa impinga mingea in poarta la o faza suspecta de offside.

Oltenii au revenit in ofensiva si dupa patru minute restabileau egalitatea prin Ivan. Gasit liber in centrul careului de pasa lui Vatajelu, atacantul din Banie a trimis sub bara pentru 2-2.

Acelasi Ivan a ratat incredibil in minutul 72, cand a trimis in transversala, dupa ce Rambe si Baluta irosisera la randul lor ocazii uriase cu doar cateva minute mai devreme.

Finalul a fost pe contre, dar niciuna dintre echipe nu a reusit sa mai marcheze si meciul s-a incheiat nedecis.



Gaz Metan si Universitatea Craiova fac egal intr-un meci extrem de spectaculos