Liga 1

Gafa lui Nita decide scorul final in restanta dintre Steaua si CSM Poli Iasi

Meciul dintre Steaua si CSM Poli Iasi, restanta din prima etapa a Ligii 1, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1). Un rezultat stabilit inca din finalul primei reprize, cand portarul stelist Florin Nita a gafat decisiv la un sut din afara careului. Steaua a jucat aproape o repriza in inferioritate numerica.

Fara aproape o echipa din cauza jucatorilor convocati la loturile nationale, ale accidentarilor si plecarilor din ultimele zile, Steaua a aliniat un prim 11 in care si-au facut loc fotbalisti precum Vilceanu si Bota.

Constructia a avut de suferit in primul sfert de ora, iesenii aparandu-se extrem de agresiv cu 4-5 jucatori in jumatatea de teren a gazdelor. Prima ocazie a apartinut Stelei in minutul 16 la sutul lui Boldrin respins de Grahovac in afara terenului.

Steaua a deschis scorul in minutul 21 prin Vilceanu, jucator care a reluat in forta din sase metri sub bara o minge centrata din stanga de William De Amorim.

Cu doua minute inaintea pauzei iesenii au egalat prin Bole, al carui sut din afara careului a fost scapat in propria poarta de Nita. O gafa mare comisa de portarul care aspira la un loc in cadrul lotului primei reprezentative.

In partea secunda Steaua a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Ontel, jucator intrat la pauza in locul lui Bota si care l-a facultat grosonal pe Voicu in minutul 57. 

Pana la final Steaua a controlat jocul din punctul de vedere al posesiei, dar ocaziile mai mari au apartinut oaspetilor pe contraatac. Cele mai mari au fost irosite de Vasile Gheorghe (53) si de Ciucur (87).

Steaua ramane pe primul loc in clasament dupa acest joc, cu 14 puncte, urmata de Dinamo si CS Universitatea Craiova, ambele cu 12 puncte, si FC Botosani, cu 10 puncte. 

CSM Poli Iasi ocupa locul cinci, cu 9 puncte, la egalitate cu Pandurii, dar cu un golaveraj superior.



Gafa lui Nita decide scorul final in restanta dintre Steaua si CSM Poli Iasi