Liga 1

Fotbal sintetic la Chiajna, in Concordia-Dinamo 0-0

Dinamo a remizat in deplasarea de la Chiajna, scor 0-0, pe fondul unei prestatii indoielnice, in care echipa lui Sumudica a vizat obtinerea unui punct inca de la primul fluier al lui Istvan Kovacs. Niciunul din cei doi antrenori nu a sarit cu ideea de a organiza un Ice Bucket Challenge la pauza, astfel ca punctele au fost impartite frateste, cate unul de fiecare baricada, in cea mai trista confruntare din acest start de sezon. Nervii au aparut spre final, cand Stoican a fost eliminat, iar galeria lui Dinamo a scandat "Romania, Romania" cu dedicatie pentru central.

Dinamo a practicat in prima repriza un joc usor de citit de adversar, acuzand din plin lipsa aportului unui atacant veritabil. 

In aceste conditii, prima faza fierbinte la poarta Concordiei avea sa vina dupa primul sfert de ora, cand Stefan Barboianu a plecat bine la o pasa in "gaura" primita din linia a doua, dar s-a izbit de blocajul lui Ramniceanu, venit excelent in intampinare.

Spre finalul reprizei, Elton a irosit cea mai mare ocazie, cu un sut defectuos din 7-8 metri. Alex Stan a raspuns printr-o executie din alergare, spre vinclu, la care Marc a intervenit fara prea mari probleme.

Imediat dupa reluare, Pena s-a facut de ras cu o simulare de cascadorii rasului in careul advers, sanctionata cu avertisment de centralul Istvan Kovacs.

In minutul 55, Rotariu l-a angajat in careu pe Barboianu, insa finalizarea fostului "juvet" l-a evidentiat din nou pe portarul Chiajnei. Ramniceanu a deviat in corner cu un ultim efort.

Dinamo a ramas in inferioritate numerica, cu un sfert de ora inainte de final, cand Kovacs a scos cartonasul rosu din buzunar pentru o intrare urata a lui Lazar, cu piciorul ridicat, asupra lui Alex Stan.

Bilinski si Purece au tras ultimele cartuse, iar Concordia-Dinamo s-a incheiat asa cum a inceput, scor 0-0, intr-o partida in care fotbalul s-a asemanat in multe momente cu suprafata de joc a stadionului "Concordia".

In prelungiri, antrenorul lui Dinamo a fost eliminat de arbitrul partidei, jocul fiind intrerupt pret de cateva minute, dupa ce galeria lui Dinamo a inceput sa scandeze "Romania, Romania" cu trimitere directa la originile lui Istvan Kovacs.

Concordia: Ramniceanu - Stan, Matej, Maftei, Bucurica - Boldrin (Purece 56), Rosu, Dodo, Serediuc (L. Bajenaru 81) - Martins, Pena (M. Dina 71)
Rezerve: Matache, Bajenaru, Dyulgherov, Purece, Dina, Timov, Dragarski

Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordos, Grecu – Barboianu, Miranda (I. Serban 83), Elton (Bilinski 63) – C. Matei (B. Gavrila 89), V. Lazar, D. Rotariu
Rezerve: Samoila – Ad. Popa, I. Serban, Gavrila, S. Filip, Patrick Petre, Bilinski

Arbitru: Istvan Kovacs

Cartonase galbene: Pena 49, Bucurica 82, Dina 89/ Gavrila 90+3

Cartonase rosii: V. Lazar 75

Stadion: Concordia



Fotbal sintetic la Chiajna, in Concordia-Dinamo 0-0