Liga 1

Florin Tanase, decisiv pentru Steaua in deplasare cu ACS Poli Timisoara

Steaua a plecat cu toate punctele de la Timisoara dupa o victorie scurta, scor 1-0, adusa de Florin Tanase in primele minute ale intalnirii.

Excelent gasit in careul banatenilor de o pasa a lui De Amorim, tanarul jucator adus sezonul acesta de la Viitorul a sutat in forta si a scuturat plasa.

Al doilea gol pentru Tanase in tricoul Stelei si unul care face ca Steaua sa-si consolideze prima pozitie in Liga 1 dupa opt etape.

Steaua nu a impresionat printr-o calitate a jocului iesita din comun, ci a facut mai degraba un meci pragmatic in care a urmarit obtinerea celor trei puncte.

Finalul nu a fost lipsit de emotii pentru echipa lui Laurentiu Reghecampf, aceasta dupa ce Boldrin a ratat cu usurinta sansa golului doi in minutul 76 la o centrare a lui Popa.

Timisorenii au avut cateva contre periculoase prin Barbut si Doman, acesta din urma incercandu-l pe Nita cu un sut la prima bara in minutul 82.

In prelungiri, Barbut a sutat peste poarta la capatul unui contraatac purtat intr-o prima faza de Mailat.

Dupa aceasta etapa Steaua ramane la cinci puncte de Dinamo, principala urmaritoare din Liga 1, si pastreaza seria de invicibilitate pe plan intern.



Florin Tanase, decisiv pentru Steaua in deplasare cu ACS Poli Timisoara