FC Voluntari

FC Voluntari, calificare in sferturile Cupei Romaniei in ghetarul de la Buftea

FC Voluntari a invins-o pe ASA Tg.Mures, cu 3-0 (1-0), si s-a calificat in premiera in sferturile de finala din Cupa Romaniei. Meciul a fost live text pe onlinesport.

Disputat la cateva grade sub zero pe un teren sintetic inghetat bocna, meciul de la Buftea a fost animat in prima sa parte doar de reusita lui Popadiuc din minutul 42.

Acesta a marcat cu o reluare din fata portii la o minge sutata intr-o prima faza in bara de Balan dintr-o lovitura libera din afara careului.

Voluntariul si-a dublat avantajul dupa pauza in minutul 56 in urma unei alte faze fixe, o lovitura libera de pe dreapta in directia de atac. Balonul centrat la bara a doua a fost reluat decisiv cu capul de Cazan.

Ciolacu, doua mari ocazii pentru ASA

Un minut mai tarziu a venit si replica taioasa a muresenilor, care aveau sa rateze cea mai mare ocazize a lor in acest meci prin Ciolacu. Scapat singur pe partea stanga acesta a fost blocat de portarul Bornescu.

Ilfovenii au ratat desprinderea in minutul 62 la sutul lui Coman in transversala dintr-o lovitura  libera de la aproximativ 25 metri.

O noua sansa de gol ratata de mureseni, in minutul 65, la patrunderea lui Ciolacu pe stanga. Singur cu Bornescu acesta a incercat o scarita, insa mingea a ocolit poarta gazdelor.

Capatana a inchis tabela cu un sut la coltul lung din interiorul careului in minutul 79.



FC Voluntari, calificare in sferturile Cupei Romaniei in ghetarul de la Buftea