Liga 1

FC Voluntari, noul lider al campionatului

Pentru al doilea meci la rand FC Voluntari marcheaza patru goluri si, cu cele sase puncte obtinute dupa trei etape, este lider provizoriu in Liga 1.

Ilfovenii au trecut, vineri seara, in deschiderea etapei a 3-a, pe teren propriu, de FC Botosani, cu 4-2 (3-1).

Doar cinci minute au rezistat la egalitate cei din Botosani pana cand au fost surprinsi la o faza fixa de la coltul terenului. Cernat a centrat in sase metri de unde Spahija a reluat cu capul in poarta.

Doua minute mai tarziu fostul botosenean Ivanovici a majorat avantajul formatiei din Voluntari din pasa aceluias Cernat. Lasat singur cu porta goala in fata Ivanovici a indeplinit o simpla formalitate.

Oaspetii aveau sa revina in meci in minutul 31 dupa reusita lui Fulop, una de generic. De departe cel mai frumos gol de pana acum al inceputului de campionat in Liga 1. Un sut din afara careului care s-a dus la vinclul portii aparate de Bornescu.

Dupa doar doua minute Ivanovici refacea diferenta de trei goluri dupa o mare eroare in apararea celor din Botosani. Portarul Iliev si fundasul Dimitrov s-au incurcat reciproc la o minge banala si Ivanovici a profitat ramanand singur cu poarta goala.

Novac a facut 4-1 in minutul 50 cu o lovitura de cap din centrarea lui Cernat, jucator care a oferit nu mai putin de trei pase de gol in acest meci, iar cu 12 minute inaintea finalului Fulop isi trecea in cont dubla cu un sut din interiorul careului.

Pentru a doua etapa la rand FC Voluntari inscrie patru goluri si se anunta una dintre echipele de luat in calcul pentru o pozitionare in playoff la finalul sezonului regulat.



FC Voluntari, noul lider al campionatului