Liga 1

FC Voluntari incheie turul de campionat fara sa simta gustul victoriei

Nou-promovata FC Voluntari nu a izbutit nicio victorie in primele 13 etape de campionat, desi in derby-ul ilfovean cu Concordia Chiajna a fost aproape de cele trei puncte.

Vasile Maftei s-a dovedit a fi insa inger si demon pentru echipa din Voluntari, provocand un penalty din care oaspetii au egalat in partea secunda, dupa ce in debutul meciului deschisese scorul cu un sut spectaculos.
 
Fostul rapidist a marcat la prima actiune importanta a meciului, dupa un corner de pe stanga, cu balonul prelungit de Pancu si expediat apoi cu forta sub transversala.
 
Concordia a atacat mai mult in partea secunda si Purece a ratat o buna sansa de egalare in minutul 61, cand a trimis in bratele lui Balauru din pasa foarte buna a fostului dinamovist Valentin Lazar.
 
La faza imediat urmatoare fostul stelist Gradinaru a obtinut lovitura de la 11 metri in marginea careului advers fiind faultat de Maftei.
 
Gabriel Giurgiu, campion cu Otelul Galati in urma cu doar cativa ani, a transformat si a restabilit egalitatea dupa 61 de minute de la startul partidei.
 
Dupa opt minute de la penalty cei din Voluntari au ratat o buna sansa la o faza de la coltul terenului excelent pusa in scena. Balonul centrat a fost intors de Novac pentru Vodut si putin a lipsit ca acesta sa reia decisiv in poarta.
 
Mare ocazie ratata de Voluntari in minutul 78, cand Vilceanu a reluat dintr-un voleu la pasa lui Johannes Goosens si doar reflexul de zile mari al lui Iacob a salvat-o pe Concordia Chiajna.
 
Astfel, Voluntariul termina turul cu o zestre de sase puncte, fara nicio victorie si cu spectrul intoarcerii rapide in Liga 2 dupa un singur sezon pe prima scena.



FC Voluntari incheie turul de campionat fara sa simta gustul victoriei