Liga 1

FC Voluntari castiga la ultima faza cu Concordia Chiajna

Duelul ilfovean dintre FC Voluntari si Concordia Chiajna a fost transat de formatia pregatita de Florin Marin cu un gol reusit de mijlocasul Florin Cernat la ultima faza a meciului.

Decarul celor de la Voluntari a luat o faza pe cont propriu cu Melinte in marcaj si l-a invins pe Balgradean cu un sut la coltul lung din afara careului.

Un gol de trei puncte prin care Voluntariul ajunge la cota 18 puncte in acest sezon.

Pentru Cernat a fost golul cu numarul patru in acest sezon de Liga 1.

Anterior deschiderii scorului, cu un sfert de ora inaintea finalului, cei de la Concordia au trecut de putin pe langa deschiderea scorului. Cristescu a reluat milimetric cu capul pe langa poarta dintr-o centrare din lovitura libera.

In minutul 65 Balan sutase in plasa laterala dupa o excelenta pasa oferita de Cernat. Atacantul Voluntariului si-a inchis unghiul si a lovit nu tocmai fericit balonul.

Ocazie importanta pentru Concodia la sase minute dupa pauza prin Serediuc. Patruns printre Lazar si Spahija, septarul de la Chiajna a sutat slab in bratele lui Balauru.

Cele doua echipe au bifat cate o ocazie de gol in primele 45 de minute. Mai intai Concordia a ratat in minutul 37 prin Cristescu. Sut peste poarta din interiorul careului care s-a dus peste poarta la o pasa a lui Gradinaru in minutul 37.

Cu un minut inaintea pauzei gazdele au replicat prin Ivanovici. Sutul acestuia la coltul lung a ocolit de putin poarta. Ivanovici avea sa ramana la cabine si in locul acestuia a debutat Curelea din minutul 46.



FC Voluntari castiga la ultima faza cu Concordia Chiajna