FC Vaslui

Vaslui isi joaca ultima carte ca sa ramana in Liga 1

FC Vaslui nu s-a impacat cu neobtinerea licentei si cu o retrogradare iminenta. A intrat in scena Consiliul Local de la Vaslui, care se va adresa la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, peste capul "groparului" Damian.

Ciprian Damian este omul lasat de Adrian Porumboiu si care a facut tot ce putut sa retrogradeze echipa. Nu a platit restatente necesare obtinerii licentei si nu a facut apel dupa ce FC Vaslui a fost anuntata de FRF ca pierde locul din Liga 1.

Un apel a mentinut, de exemplu, gruparea Otelul Galati in Liga 1, desi initial la fel ca si FC Vaslui nu luase licenta de la FRF.

Mai departe, Damian nu avea de gand sa faca nimic. Ultima cale de atac este la Tribunalul Sportiv de la Lausanne (TAS). Se va merge acolo, au anuntat cei de la Consiliul Local Vaslui, care a preluat initiativa si nu doreste sa lase echipa de valoare in Liga 2.

Consiliul Local va miza pe criteriul sportiv la Lausanne, cel care ar trebui sa primeze celui financiar, urmand ca ulterior sau inainte de a se ajunge la TAS clubul sa fie la zi cu datoriile fata de jucatori si membrii staffului.



Vaslui isi joaca ultima carte ca sa ramana in Liga 1