FC Vaslui

Scandal monstru in trafic: Marius Niculae si Daniel Stanciu, bataie in plina strada

Atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, si team managerul Daniel Stanciu au fost implicati luni într-un scandal monstru în municipiul Bârlad. Daniel Stanciu a fost aruncat de pe un pod de 3 metri si a ajuns la spital cu mâna fracturata.

Marius Niculae si Daniel Stanciu se aflau în masini diferite si se îndreptau dinspre Bârlad spre Vaslui.

Team managerul vasluienilor a fost implicat in mai multe scandaluri de acest gen. Pe lista agresorilor se afla Gheorghe Chivorchian, Laszlo Sepsi, Nemanja Supici si Dan Stupar
Stanciu, bataie cu repetitie

În momentul în care se aflau pe un pod aflat în reparatii, Niculae si Stanciu au refuzat sa acorde prioritate masinilor care veneau din sens invers si au fost blocati de o masina în care se afla un tânar în vârsta de 29 de ani, însotit de tatal sau, anunta Adevarul.
 
Niculae si Stanciu au coborât din masini si, potrivit martorilor, s-au luat la bataie cu cei doi pasageri ai celeilalte masini.
 
Daca Niculae a facut fata cu brio bataii, team managerul Daniel Stanciu a fost lovit de mai multe ori si a fost aruncat de pe un pod de 3 metri inaltime. El a ajuns la spital si are mana fracturata.
 
Politia a fost alertata si a demarat o ancheta.

"Un barbat din localitatea Zorleni a sunat la 112 si a reclamat faptul ca a fost agresat de alti doi barbati. Politistii au demarat imediat cercetari, au descoperit care sunt toate cele patru persoane implicate în scandal si urmeaza sa stabileasca  împrejurarile în care s-a produs altercatia. În cazul în care se vor face plângeri, se vor lua si masurile legale ce se impun", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al judetului Vaslui.



Scandal monstru in trafic: Marius Niculae si Daniel Stanciu, bataie in plina strada