Rapid

Sumudica si-a dat pantalonii jos: "Strigau unii ca Sumudica o are mica..."

Antrenorul Rapidului, Marius Sumudica, si-a dat pantalonii jos in fata jurnalistilor la finalul victoriei cu Unirea Urziceni, scor 1-0. Incidentul s-a petrecut la conferinta de presa de dupa meci.
Dupa succesul cu Unirea Urziceni, Sumudica a intrat euforic in sala de conferinta. "Mama, ce inghetat sunt!", a strigat Sumudica. Pentru a demonstra ca si-a luat totusi metode de precautie, Sumudica a facut un gest nefiresc.

Antrenorul giulestenilor si-a dat pantalonii jos in fata camerelor de filmat, spre amuzamentul celor prezenti in sala. "Asta am facut-o ca tot strigau unii ca Sumudica o are mica...", a adaugat Sumudica.

"Sumi-Gol" mai avea insa o pereche de pantaloni pe dedesubt, astfel ca tehnicianul giulestenilor nu este chiar atat de lipsit de inhibitii.

Revenind la meci, Sumudica a spus ca victoria a fost adusa de Dumnezeu, care a hotarat sa imparta dreptatea pe terenul de fotbal.

"Terenul nu ne-a avantajat deloc pentru ca noi eram echipa care trebuia sa contruim. Pana la urma, Dumnezeu a facut dreptate. In conditiile unui gazon bun, jocul era mai usor. Am intalnit o echipa buna e o selectionata a ligii, au primit jucatori de peste tot. Cu o astfel de echipa, se pot  bate la cupele europene", a comentat Sumudica.

Rapid a inceput cu dreptul noul sezon, castigand cu 1-0 partida cu Unirea Urziceni, dupa un gol al lui Sabrin Sburlea.

Onlinesport


Sumudica si-a dat pantalonii jos: "Strigau unii ca Sumudica o are mica..."