Rapid

La Rapid nu s-a dorit iesirea clubului din insolventa

Dezvaluiri incendiare din interiorul clubului Rapid cu privire la procesul de insolventa care a zdruncinat din temelii intreaga suflare alb-visinie.

Cristina Andronache, fostul administrator judiciar al clubului Rapid, a declarat ca actuala conducere nu a dorit scoaterea clubului din insolventa, desi pentru o suma relativ accesibila s-ar fi putut face acest lucru.

"Dupa ce s-a aprobat planul de reorganizare, trebuiau sa plateasca circa 150.000 de euro, creante istorice catre jucatorii inscrisi la masa credala. Daca faceau atunci lucrul acesta, astazi, cel mai probabil, ar fi iesit din insolventa. Ar mai fi ramas doar creantele curente de plata catre stat, creante pe care, in perioada in care am fost eu administrator judiciar, domnul Fratila, administratorul special, a refuzat sa le plateasca din nu stiu ce motiv. Acum sa fim seriosi, 150.000 de euro nu este o suma mare pentru un investitor, dar la Rapid se pare ca a fost", a spus Andronache pentru www.ziarulring.ro

Valerii Moraru, spre care arata cu degetul Andronache, este puternic contestat de suporterii giulesteni pentru nerealizarea investitiilor promise si acceptarea in continuare a situatiei de criza.

Rapid a incheiat turul de campionat pe ultimul loc in Liga 1, iar la reunirea lotului pentru retur s-au prezentat doar noua jucatori. Ulterior au fost adusi alti noua si lotul condus de Cristi Pustai a inceput sa capete contur.



La Rapid nu s-a dorit iesirea clubului din insolventa