Rapid

Italianul Massone nu renunta usor la Rapid si ameninta cu justitita

Avocatul Angelo Massone, cel care a negociat preluarea pachetului majoritar de actiuni de la Rapid, a anuntat ca-i va actiona in judecata pe Adrian Zanfir si pe administratorul judiciar Cristina Andronache sub acuzatia de frauda.

Massone mai spune ca ia in calcul si actionarea in judecata a omului de afaceri basarabean Valerii Moraru, cel care a preluat in cele din urma clubul Rapid.

"Le-am cerut avocatilor sa initieze o procedura penala pentru frauda impotriva Cristinei Andronache si a lui Adrian Zamfir. Analizam comportamentul lui Moraru, din punct de vedere juridic, el a actionat incorect. Suntem siguri ca Rapid poate redeveni o mare echipa. Eu am respectat totul, eu pot ajuta Rapidul sa ajunga din nou sus, nu voi ceda, decizia o va lua justitia", a spus Angelo Massone intr-o conferinta de presa.

Massone a mai prezentat si un contract de vanzare-cumparare semnat cu Zamfir prin care aceasta ii arata italianului ca este detinatorul a 99 la suta din actiunile clubului Rapid, contract care ulterior a devenit nul.

"Am vorbit cu Cristian Andronache in luna iunie, iar dupa o serie de analize facute in Italia, Cristina Andronache, care a condus tratativele, a scris o optiune de achizitonare a 99 la suta din actiunile detinute de Zamfir. Am redactat un contract de achizitionare a 99 din actiunile cu Adrian Zamfir si am devenit proprietarul clubului. Dupa ce am semnat acest contract, am aflat ca exista un alt contract cu fanii. Este o frauda", mai declara italianul care a dorit sa puna mana pe Rapid.

[news-108457]

 



Italianul Massone nu renunta usor la Rapid si ameninta cu justitita