Rapid

Ganea nu se gandeste la demisie

Ionel Ganea nu are nicio problema cu suporterii contestatari si spune ca nu are de gand sa-si dea demisia.

“Am inceput foarte bine jocul. Din pacate nu am reusit foarte calmi la faza de finalizare, sa ne concentram mai mult. Scorul este mult prea mare, aceasta datorita si noua ca am facut mai multe greseli. N-am reusit sa ne mai redresam pe faza de constructie si probabil aceasta instabilitate a facut ca noi sa iesim la joc, iar Dinamo sa joace pe contraatac”, a declarat Ionel Ganea la Dolce Sport.

“Deocamdata eu sunt singurul care raspunde de rezultat si tot eu fac echipa. N-am nicio problema in privinta demisiei. In primul rand este lipsa de respect, pentru ca si eu am facut performanta la acest club. Nu suporterii m-au adus pe mine aici. Raman in continuare la Rapid si mergem inainte sa facem lucrurile sa mearga cat mai bine”, a mai spus Ganea.

Tehnicianul Rapidului a mai spus ca nu se gandeste la retrogradare si ca sezonul este inca lung, existand timp sa redreseze situatia clubului din Giulesti.

“Campionatul este foarte lung si deocamdata nu se pune problema sa vorbim de retrogradare. Eu cred ca pot redresa echipa. Trebuie sa mergem inainte”, a mai spus Ganea.

Rapid a pierdut derby-ul cu Dinamo, scor 0-3, desi a evoluat in superioritate numerica din minutul 7  al partidei.



Ganea nu se gandeste la demisie