FC Botosani

Fierbere la Botosani inaintea dublei cu Tskhinvali

Chiar daca admite ca fotbalul romanesc este valoric peste cel din Georgia, Leo Grozavu, antrenorul celor de la Botosani, spune ca este imposibil de transat dubla cu Tskhinvali inca din mansa tur.

"Nu cred ca putem castiga de o asemenea maniera incat returul sa fie o simpla formalitate. Au facut rezultate foarte bune chiar si cu echipa campioana sau cu Dinamo Tiblisi", a spus Grozavu la conferinta de presa dinaintea partidei de joi seara.

Mai mult decat atat, Grozavu considera ca FC Botosani nu este pregatita suta la suta pentru participarea in Europa League, dar adauga ca aceasta nu este o scuza pentru un eventual esec.

"Competitia europeana ne-a prins usor descoperiti, dar privim aceste doua meciuri din Europa League ca pe niste meciuri de pregatire in perspectiva campionatului. Cred ca suntem singura tara din Europa care am trimis echipa de pe locul opt in cupele europene", a mai spus Grozavu.

FC Botosani nu va putea conta pe Ngadeu, Danci si Fulop la meciul de joi seara, toti trei fiind accidentati.

Astfel, Grozavu ar putea trimite in teren urmatoarea echipa: Iliev - Patache, Cordos, Plamada, Acsinte - Cucu, Martinus, Vasvari, Croitoru, Batin - Hadnagy.

Meciul Botosani-Tskhinvali este live text pe onlinesport.ro, joi seara de la 20:00, si va fi arbitrat de o brigada din Albania cu Lorenc Jemini la centru.

FC Tskhinvali a incheiat campionatul gruzin pe locul patru dupa Dila, Dinamo Batumi si Dinamo Tbilisi.



Fierbere la Botosani inaintea dublei cu Tskhinvali