Liga 1

FC Botosani obtine a treia victorie consecutiva in Liga 1

Cu Cristi Pustai la timona FC Botosani este cea mai in forma echipa a momentului in Liga 1 dupa ce, duminica, formatia moldoveana a obtinut a treia victorie la rand in prima liga.

Botosaniul s-a impus pe teren propriu, cu 2-1, in fata celor de la CFR Cluj, dupa ce a dominat meciul mai clar decat o arata scorul de pe tabela.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor intr-o repriza de altfel dominata de oamenii lui Pustai. Acsinte a patruns vijelios in atac si a nimerit bara.

Cei de la Botosani au avut si un gol anulat in minutul 22 la un offside semnalizat corect la Ngadeu. Acelasi Ngadeu a reluat peste poarta dupa un corner in minutrul 27, insa nu a mai gresit tinta trei minute mai tarziu. Centrare din corner si, scapat din marcaj, Ngadeu si-a plasat lovitura de cap la coltul scurt.

La ultima faza a primei reprize gazdele au facut sah mat apararea celor de la CFR Cluj. Martinus a patruns in careu si a intors mingea pentru venirea lui Fulop din spate, iar acesta a inscris cu un sut la acelasi colt scurt. Nicio sansa pentru Vatca.

CFR Cluj a redus din diferenta in partea secunda prin golgeterul Cristian Lopes, jucator ajuns la cota zece in acest sezon. Atacantul ardelenilor a inscris cu un sut din 16 metri.

Pentru CFR Cluj a fost primul meci in noul mandat al lui Toni Conceicao, antrenorul care l-a inlocuit pe demisul Francisc Dican.



FC Botosani obtine a treia victorie consecutiva in Liga 1