Liga 1

FC Botosani o scufunda pe Timisoara spre Liga 2 si intra puternic in cursa pentru Europa

Victorie spectaculoasa obtinuta de FC Botosani, duminica seara, in deplasare cu ACS Poli Timisoara, scor 4-1, rezultat in urma caruia echipa de pe Bega este cu un picior si jumatate in Liga 2.

Botosaniul a dominat inceputul meciului cu Bordeieanu reusea deschiderea scorului dupa doar zece minute cu un sut fabulos din afara careului.

Timisorenii au avut puterea sa revina dupa doar cinci minute prin Doman, jucator care a urmarit un balon respins in fata de portarul Iliev la reluarea lui Nimely.

Pana la pauza oaspetii au mai punctat de doua ori si au avut alte doua mingi trimise in bara.

Mai intai Fulop a punctat pentru 2-1 cu un sut senzational de la distanta in minutul 34, pentru ca trei minute mai tarziu Cabrera sa puna capul decisiv la o centrare a lui Ivanovici.

Timisoara a ramas in inferioritate numerica din minutul 39, dupa ce englezul Jenkins l-a faultat dur pe Vasvari. Initial acesta primise doar cartonasul galben, insa centralul Alexandru Tudor a revenit si a schimbat culoarea in rosu.

In ultimele secvente ale primei reprize oaspetii au trimis de doua ori in bara. Mai intai prin Ivanovici, care a scuturat transversala, iar imediat dupa Cabrera a luat si el la tinta stalpul din dreapta al portii lui Smaranda.

FC Botosani a inchis meciul in minutul 49 prin Ivanovici din pasa lui Fulop si cu acest succes echipa lui Leo Grozavu ajunge la cota 34 puncte, in conditiile in care liderul din playout CSU Craiova are 36 puncte si CSMS Iasi 35.

Etapa urmatoare Craiova joaca cu CFR Cluj in Gruia si CSMS Iasi primeste vizita celor de la Botosani intr-un meci care se anunta foarte disputat.



FC Botosani o scufunda pe Timisoara spre Liga 2 si intra puternic in cursa pentru Europa