Liga 1

FC Botosani face un pas mare pentru ramanerea in Liga 1

Echipa FC Botosani a invins, vineri seara, pe FC Voluntari, cu 4-2, intr-un meci din etapa a 9-a a grupei playout din Liga 1 si a obtinut trei puncte extrem de importante in vederea ramanerii in primul esalon.

Gabriel Vasvari a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 14, iar Gonzalo Cabrera a majorat avantajul gazdelor in minutul 32 din pasa bulgarului Dimitros.

Catalin Stefanescu a redus din diferenta pentru ilfoveni cu un minut inaintea pauzei, insa in partea secunda botosenenii s-au desprins decisiv pe tabela. Mai intai Deyvidas Matulevicius a marcat pentru 3-1 in minutul 58, iar Cabrera si-a trecut in cont dubla cu un sfert de ora inaintea finalului.

Pentru Voluntari a mai marcat veteranul Daniel Pancu in minutul 78 dintr-o lovitura de la 11 metri.

Sorin Popescu, noul antrenor al celor de la FC Voluntari, a debutat astfel cu o infrangere, iar ilfovenii sunt in cadere libera ajungand la patru insuccese consecutive.

Primele trei meciuri dintre cele doua echipe s-au incheiat la egalitate in acest sezon: 1-1 cu Voluntari in postura de gazda si 2-2 in precedenta disputa de la Botosani.

FC Botosani a acumulat 27 de puncte, in timp ce FC Voluntari ramane cu 22 de puncte pe loc de baraj.



FC Botosani face un pas mare pentru ramanerea in Liga 1