Liga 1

Etapa remizelor continua cu ASA Tg.Mures-Dinamo, scor 0-0

Sase meciuri disputate pana acum in prima etapa din Liga 1 si toate incheiate nedecis, ultimul dintre acestea duminica seara la Targu Mures intre ASA si Dinamo.

Un meci echilibrat in care Dinamo a tinut piept vicecampioanei din sezonul precedent si care in final a avut un gol anulat corect pe motiv de offside.

Gazdele au dominat inceputul meciului si au asediat poarta lui Cerniauskas, portar care a scos in minutul 27 cu o mana lovitura de cap din plonjon a lui Muresan.

Aceasta a fost de altfel si cea mai mare ocazie a meciului, per ansamblu, ritmul partidei scazand in intensitate dupa un inceput promitator.

In partea secunda ocaziile au lipsit de la ambele porti, iar in prelungiri ASA Tg.Mures a trimis mingea in poarta la lovitura de cap a lui Hanca.

Golul a fost insa anulat corect pe motiv de offside si partida s-a incheiat la egalitate, rezultat care o favorizeaza pe Dinamo, echipa plecata cu sansa a doua.

ASA Targu Mures: Stancioiu - Golanski, M. Constantin, Bejan, Balic -G. Muresan, Brandan - Manolov (N'Doye '58), Louis Pedro (Hanca '52), Gorobsov - Axente (Jurado '74). Antrenor: Vasile Miriuta.

FC Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Feussi, A. Marc, Mevlja, Fai - Vojnovici, I. Serban (Nedelcearu '46) - Gavrila, C. Matei (Van Haaren '60), V. Lazar (Moldoveanu '70) - M. Alexe. Antrenor: Mircea Rednic

Cartonase galbene: Balic '31 / Feussi '37, Matei '57, Fai '84, Nedelcearu '90+3

Meciul a fost arbitrat de George Catalin Gaman, ajutat la cele doua linii de Dragos Mihai Iliescu si Daniel Mitruti.

sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial


Etapa remizelor continua cu ASA Tg.Mures-Dinamo, scor 0-0