Liga 1

Egalul suferintei intre Petrolul si Concordia

Petrolul Ploiesti si Concordia Chiajna au tras cortina, luni seara, peste etapa a 17-a din Liga 1, cu un rezultat de egalitate (1-1) care nu ajuta niciuna dintre cele doua echipe.

Ilfovenii au dominat inceputul meciului si pe acest fond s-a reusit si deschiderea scorului. Tiberiu Serediuc a fost lansat in adancime, acesta a patruns cu mingea la picior in suprafata de pedeapsa si a trimis imparabil la bara a doua cu piciorul stang. O executie foarte spectaculoasa care l-a lasat fara reactie pe goalkeeper-ul ploiestean Pecanha.

Petrolul s-a apropiat cel mai mult de gol in minutul 24 la lovitura de cap a lui Benga dupa o centrare venita de la Nepomuceno. Cu trei minute inaintea pauzei mingea a ajuns cu sansa la Varga in careul celor de la Chiajna, dar acesta a sutat mult peste poarta.

Echipa lui Mihai Stoichita a restabilit egalitatea in ultimele secvente ale primei reprize prin Zoubir, acesta finalizand cu un sut din interiorul careului.

Nepomuceno a fost jucatorul inceputului de repriza a doua, fiind la originea majoritatii actiunilor ofensive ale ploiestenilor. Cea mai mare dintre acesta s-a petrecut in minutul 58, cand septarul petrolist a incercat sa-l surprinda pe portarul advers Iacob cu un sut de la 40 de metri. Nu mult a lipsit ca actiunea sa-i reuseasca.

Petrolul a cautat golul victoriei in fata unei echipe Concordia Chiajna care a parut multumita cu remiza de pe tabela, iar bulgarul Genev a ratat o mare ocazie in minutul 78. Acesta si-a facut mingea in careul advers, scotand din schema doi adversari, dar sutul l-a tradat si mingea s-a dus mult peste transversala.



Egalul suferintei intre Petrolul si Concordia