Liga 1

Egalul nimanui intre Botosani si ACS Poli Timisoara

FC Botosani si ACS Poli Timisoara au incheiat la egalitate scor 1-1, luni seara, in penultimul meci al etapei a 16-a, insa punctul obtinut la final nu ajuta pe niciuna dintre cele doua formatii.

Un egal care lasa ambele formatii in partea a doua a clasamentului la mare distanta de cele sase locuri de playoff.

Botosaniul a dominat prima parte a meciului si a avut cateva sanse bune de a pune in pericol poarta aparata de Kirschtein, insa timisorenii au dat lovitura in prelungirile reprizei la primul sut pe poarta.

O faza care nu anunta aproape nimic a dus la deschiderea scorului de catre Hernandez. Demarcat in suprafata de pedeapsa, spaniolul a gasit coltul scurt pacalindu-l pe Iliev.

Imediat dupa, la ultima faza a primului mitan, Botosaniul a trecut pe langa egalare prin Cordos, al carui sut a fost deviat in afara terenului de Melinte.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie a oaspetilor la sutul lui Hernandezrespins in corner de Iliev cu piciorul, dupa care portarul bulgar a scos in extremis sutul lui Rufino la o faza unu contra unu.

Acelasi Hernande a nimerit transversala in minutul 65, lasandu-l fara nicio reactie pe portarul advers, pentru ca Botosaniul sa egaleze prin Ivanovic cu un sfert de ora inaintea finalului.



Egalul nimanui intre Botosani si ACS Poli Timisoara