Liga 1

Egal spectaculos intre Astra Giurgiu si Concordia Chiajna

Actuala si fosta echipa a lui Marius Sumudica, antrenor care a privit meciul din tribuna fiind suspendat, au oferit un frumos spectacol fotbalistic in duelul lor din prima etapa. Un meci incheiat la egalitate, scor 2-2, la fel ca si intalnirea din returul editiei precedente de campionat, cand Sumudica era pe banca ilfovenilor.

Cu doar 18 minute jucate pana acum in Liga 1, tanarul Robert Raducanu, pariul lui Marius Baciu de la Concordia Chiajna, a semnat prima ocazie a meciului de la Giurgiu.

Sut din alergare care l-a intins serios pe Lung si a intalnit plasa laterala. O actiune foarte indrazneata pentru singurul varf al Concordiei.

Inceputul bun al ilfovenilor a continuat si dupa alte doua minute Purece obligand-ul pe Lung la un reflex salvator.

Prima ocazie pentru Astra Giurgiu a venit in minutul 14, De Amorim sutand putin pe langa poarta din marginea careului.

Oros, jucatorul ezitant din defensiva Astrei, si-a dovedit eficienta mai mult in atac si in minutul 28 a trimis pe langa poarta cu o lovitura de cap dupa un corner.

Minutul 35 l-a adus in prim plan pe Cristea cu un sut desprins parca din vremurile lui bune. Reluare din afara careului si mingea a fost respinsa in corner de Lung.

Ultimul minut al primei reprize a adus doua goluri, cate unul in fiecare poarta. Mai intai Purece a muscat din Astra cu un sut din interiorul careului dupa o minge prelungita de Raducanu.

La faza imediat urmatoare Budescu si-a aratat maiestria si a transformat magistral o lovitura libera, mingea intalnind si bara in drumul spre poarta.

Partea secunda a inceput furtunos si Oros a adus-o pe Astra in avantaj cu o executie ciudata, acesta lovind mai mult cu spatele la o centrare de pe stanga.

Acelasi Oros a marcat si in propria poarta in minutul 57 la o lovitura libera de pe dreapta. Mai intai Lovin a deviat si apoi Oros a impins mingea in poarta.

Raducanu a iesit din nou la rampa in minutul 74 cu o plecare pe contraatac in care l-a ridiculizat pe Geraldo Alves si a finalizat cu sut peste poarta.

Mare ocazie ratata de Enache in minutul 68, cand portarul Matache s-a opus in doua randuri la suturile internationalului de la Astra.

Acelasi Matache s-a opus in minutul 82 la sutul din lovitura libera trimis de Budescu.

In secventele de prelungiri Boldrin a fost gasit in careul Concordiei, dar sutul sau a fost deviat peste poarta. Mare ocazie ratata de Astra si astfel s-a terminat la egalitate, 2-2, la fel ca intalnirea din primavara acestui an tot de la Giurgiu.



Egal spectaculos intre Astra Giurgiu si Concordia Chiajna