Liga 1

Egal fara goluri la Iasi intre CSMS si Viitorul

CSMS Iasi a incheiat la egalitate pe teren propriu intalnirea cu Viitorul, a doua clasata in Liga 1, desi a fost echipa care a ratat ocaziile mai mari in meciul din Copou.

Viitorul a dominat prima repriza si a fost echipa mai prezenta in joc. Echipa lui Gheorghe Hagi avea sa rateze in minutul 16 prima si cea mai mare ocazie a primului mitan. Un sut trimis de Ganea la coltul scurt si scos in extremis in corner de portarul Grahovac.

Adnan Aganovic avea sa rateze la randul sau o buna ocazie in finalul primei reprize, cu un sut din afara careului, usor lateral stanga, in minutul 43.

Iesenii au iesit mai hotarati de la cabine si Piccioni a scapat singur cu Rimniceanu dupa o pasa din prima in minutul 49, insa portarul celor de la Viitorul a intervenit decisiv blocand sutul atacantului italian. Aceasta a fost cea mai mare ocazie a gazdelor.

Viitorul a facut treptat pasul inapoi si s-a multumit sa apere rezultatul de 0-0, iar ocaziile s-au inmultit la poarta lui Rimniceanu.

Vasile Gheorghe a sutat peste poarta dintr-o pozitie favorabila in minutul 53 dupa o respingere nu tocmai precisa a fundasului Mitrea.

Stefan Grigorie l-a incercat si el pe Rimniceanu cu un sut din prima in minutul 55, dar portarul Viitorului a respins de langa bara in corner.

Piccioni a aparut din nou la finalizare in minutul 59, a reusit desprinderea din marcaj, dar a ratat complet finalizarea.

Nicolo Napoli a fortat ofensiva prin introducerea lui Golubovic, dar nici macar acesta nu a reusit sa inscrie.

Cei de la CSMS Iasi au solicitat in doua randuri lovitura de la 11 metri, in minutele 71 si respectiv 90. De fiecare data centralul Dragos Istrate a lasat meciul sa continue.

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Mihalache, Frasinescu, Ciuca - Mitici - Viveiros (Golubovici '74), V. Gheorghe (Cretu '62), Enescu, Grigorie - Piccioni. Antrenor: Nicolo Napoli

FC Viitorul: Rimniceanu - Nedelcu, Hodorogea, Mitrea, Ganea - Benzar, I. Filip, R. Marin (Chitu '57) - I. Hagi (Nicolita '49), Fl. Tanase, Aganovici (Boli '68). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonase galbene: Piccioni '10, Ciuca '42, Mitici '60, Cretu '80 / I. Hagi '48, Nicolita '69

Arbitri: Dragos Istrate - Dragos Mihai Iliescu, Adrian Popescu - Eduard Ionita



Egal fara goluri la Iasi intre CSMS si Viitorul