Liga 1

Egal dinamic intre Pandurii si CFR Cluj

CFR Cluj a plecat duminica seara cu un punct de pe terenul celor de la Pandurii. Meciul s-a incheiat fara gol, 0-0, insa a avut mai multe faze fierbinti.

CFR Cluj a avut o bara in prima repriza, Pandurii un penalty ratat, iar finalul de meci a fost unul incins in care Matulevicius a fost aratat de cei de la Look TV ca a primit cartonas rosu, cand de fapt fusese doar galben.

A fost un meci echilibrat, in care se putea intampla orice, cu un fotbal de la egal la egal.

Jakolis a trimit in bara pentru CFR in minutul 17, un sut frumos din afara careului, plasat cu latul. Stanca era batut, insa Pandurii a fost salvata de transversala.

Cei de la Pandurii nu s-au demoralizat dupa aceasta actiune si au trecut in atac, acolo unde aveau sa se gaseasca pana la finalul meciului.

Camora i-a salvat prima oara pe CFR de la un gol aproape facut, cand a interceptat in minutul 35 o minge pasata in careu, care mergea catre un jucator aflat in pozitie de finalizare. Apoi, Pandurii au primit un penalty meritat, dupa ce Radut i-a crosetat in careu pe clujeni, iar Susic l-a secerat.

Numai ca Iorga a executat slab de la punctul cu var, Felgueiras nu si-a pierdut cumpatul si a sarit bine, respingand mingea. "Este bine ca am castigat un punct, a fost un meci complicat in deplasare", avea sa spuna dupa meci eroul celor de la CFR, portarul Felgueiras.

In repriza a doua ocaziile s-au lasat asteptate zece minute. Deac a patrus in careul gazdelor, insa a sutat slab, iar Stanca a parat. Apoi, Matulevicius a fost la un pas de gol pentru Pandurii, o lovitura foarte bine plasata cu capul spre poarta CFR-ului, insa Felgueiras a respins de sub bara.

Repriza a doua a apartinut in general gazdelor, insa CFR era sa puncteze pe final prin noul intrat Florin Costea. El a sutat bine din careu, insa mingea a fost respinsa in afara portii.

Pandurii si-a continuat presiunea prin buna linie de mijloc, iar in minutul 86 in aceeasi faza Szalai si Nistor au sutat pe rand spre poartaa CFR-ului. Felgueiras a fost din nou acolo si a respins in corner, insa arbitrul de centru a acordat posesia oaspetilor, oprind posibila presiune a gorjenilor. Cei de la Pandurii au protestat, iar Matulevicius vedea primit cartonas galben.

A fost un meci pe care cei de la CFR s-au bucurat ca l-au incheit cu un punct.

Pandurii si-au dorit victoria si o puteau si obtine, dar nu au reusit spre dezamagirea lui Petre Grigoras.



Egal dinamic intre Pandurii si CFR Cluj