Liga 1

Edi Iordanescu vorbeste despre o posibila intoarcere la Steaua

Antrenorul Eduard Iordanescu a vorbit intr-o postare pe retelele de socializare despre perspectiva intoarcerii la Steaua, dar spune ca prima optiune o va avea Pandurii dupa acest sezon.

"Nu exista loc pt speculatii. Lucrurile sunt simple. Sunt implicat intr-un proiect care din fericire este de succes si pe care il voi duce pana la final. Ma bucura aprecierile din ultima perioada, insa meritele principale sunt ale baietilor pe care ii antrenez zi de zi", a scris Iordanescu.

"Intr-o zi ma voi intoarce ''acasa'', dar acea zi inca nu a venit !! In vara la finalul contractului, prima discutie va fi cu Pandurii, cu oamenii care au crezut in mine in ciuda varstei de 36 ani. Exista si niste perspective extrem de interesante din strainatate, insa acestora le voi acorda atentie doar in momentul in care stabilitatea financiara nu va mai oferi perspective la Tg Jiu", a adaugat tehnicianul gorjenilor.

Edi Iordanescu reprezinta o varianta de luat in calcul pentru inlocuirea lui Laurentiu Reghecampf la Steaua dupa acest sezon.



Edi Iordanescu vorbeste despre o posibila intoarcere la Steaua