Liga 1

Edi Iordanescu: "Trei puncte care ne asigura prezenta in playoff"

Edi Iordanescu si-a ispasit la Targu Mures ultima etapa de suspendare si la final s-a declarat multumit de rezultatul obtinut, unul care asigura matematic prezenta celor de la Pandurii in playoff.

"Ne asteptam la o deplasare grea. Terenul a fost greu si din acest motiv au fost greseli de pasare de ambele parti. Un joc de uzura, de lupta. Am luat trei puncte care ne asigura matematic prezenta in playoff si ne dau curaj pentru viitor. Salut atitudinea baietilor, disponibilitatea la efort si organizarea", a declarat Iordanescu la Dolce Sport.

Antrenorul celor de la Pandurii a vorbit si despre accidentarea suferita de atacantul Ioan Hora la faza penalty-ului din finalul primei reprize.

"Hora are glezna umflata butuc. Stancioiu nu a vrut, dar a fost un atac agresiv. Nu vreau sa comentez arbitrajul", a comentat Iordanescu.

Chiar daca selectionerul Anghel Iordanescu a recomandat ca Sapunaru sa fie folosit fundas de banda la echipa de club, Edi Iordanescu l-a pozitionat pe jucatorul sau in centrul apararii.

"Sapunaru va juca la Pandurii acolo unde este util pentru Pandurii. El este matur si se poate adapta prin experienta pe care o are. Este unul din liderii nostri", a detaliat Iordanescu junior.



Edi Iordanescu: "Trei puncte care ne asigura prezenta in playoff"