Liga 1

Dumitru Dragomir povesteste cum l-a lucrat Gigi Becali din inchisoare

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit joi intr-o emisiune televizata ca Gigi Becali, unul dintre apropiatii sai din fotbal, a pus umarul la inlaturarea sa din fruntea LPF.

"M-a sunat din puscarie si mi-a zis: Ba, m-au sunat Olaroiu si Ponta din Dubai. Ba, daca te dam afara, imi fac astia vila in centrul puscariei. Am fost la palat si l-am intrebat de ce am fost dat afara. Si mi-a zis: Ba, eu nu mai voiam sa fii tu la Liga, eu voiam marionetele mele. Acum doua saptamani mi-a spus", a dezvaluit Dragomir la Digi Sport.

In prezent presedinte de onoare la FC Voluntari, Dragomir a mai povestit si ca acelasi Gigi Becali a tras sforile ca Ionel Ganea sa fie inlaturat de pe banca ilfovenilor inaintea meciului direct si ca Steaua a pierdut campionatul din cauza Voluntariului.

”A spus-o clar cu martori. Eu am vrut sa plec de la Voluntari, ca sunt de acord cu schimbarea antrenorilor pe banda rulanta. Eu nu dau banii, aveau dreptate oamenii, pot face ce-si doresc", a mai spus Dragomir.



Dumitru Dragomir povesteste cum l-a lucrat Gigi Becali din inchisoare