Liga 1

Dumitru Dragomir ofera detalii despre indepartarea sa din fruntea LPF: "Taci, ca te luam"

Ajuns intre timp in postul de presedinte de onoare al echipei FC Voluntari, Dumitru Dragomir nu uita cum a fost indepartat de la sefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

“Ce s-a intamplat la alegeri e fara precedent in istoria sportiva omenirii. N-a existat ca primul ministru si vicepremierul sa cheme presedintii la un hotel si sa le promita verzi si uscate ca sa ma curete pe mine. E fara precedent”, a declarat Dragomir la Dolce Sport.

Dragomir a mai spus ca nu l-a deranjat pierderea alegerilor in fata lui Gino Iorgulescu, cat incercarea de a-l trimite dupa gratii.

“M-a durut in palarie ca am pierdut alegerile. Statusem destul. M-a deranjat ca, dupa ce m-au dat afara, au vrut sa ma bage si la puscarie pentru ca nu taceam. Mi s-a transmis taci, ca te luam. Am scapat, dar am un proces. M-am consumat putin dupa ce m-au dat afara, dar nu atunci imediat, ci cand am vazut ce incearca sa mi se faca”, a spus Dragomir.

Dragomir a mai afirmat ca multi apropiati din lumea fotbalului l-au tradat de frica sau din cauza promisiunilor facute. Acesta mai crede ca nici Platini nu ar fi castigat, daca era in locul sau la momentul respectiv.



Dumitru Dragomir ofera detalii despre indepartarea sa din fruntea LPF: "Taci, ca te luam"