Liga 1

Dumitru Dragomir ramane liber. Intrebarea cheie a lui Dragomir

Dumitru Dragomir s-a aflat marti dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, cea care a dechis ca fostul sef al LPF sa fie cercetat in libertate in dosarul "Dreptul lui Dragomir". Vedeti ce a declarat Dragomir la iesirea din Curtea de Apel.

  • Stire in curs de actualizare.

16:04 Curtea de Apel a decis marti ca Dumitru Dragomir sa fie cercetat in libertate in dosarul "Dreptul lui Dragomir".

15:30 Curtea de Apel a ramas in pronuntare si va decide daca Dragomir va fi anchetat in libertate sau sub control judiciar.

UPDATE, 14:10 Dumitru Dragomir la iesirea din Curtea de Apel: "Nu stiu ce se va intampla. Ma duc acasa si astept verdictul. Ma simt nevinovat, nu sunt in piesa aceasta. Eu am avut mandat sa vand drepturile TV cu 37 de milioane si le-am vandut cu 57 de milioane. Unde este paguba.Drepturile s-au cumparat prin licitatie publica, le-am dat la licitatie. La licitatie s-au vandut doar trei pachete. Acolo este intrebarea: de ce s-au vandut doar trei pachete?. Eu nu sunt in piesa asta. Sunt 20 si ceva de arestati, eu am stat cu unul o data de vorba un minut. Nu am nici o legatura cu acele firme fantoma. Sunt nevinovat suta la suta."

Pe 7 aprilie 2014, Dumitru Dragomir a fost retinut 24 de ore, fiind banuit a fi luat un comision ilegal in valoare de 3 milioane de euro din drepturile tv ale Ligii 1.

Pe 8 aprilie, a fost eliberat de dimineata cu propunere de cercetare in libertate.

Anchetatorii banuiesc faptul ca Dragomir a intrat in posesia a 3 milioane de euro, intr-un circuit de bani scosi din LPF si platiti catre niste firme fantoma de la care au ajuns pana la urma tot la el tot la el.

Foto: Dolce Sport



Dumitru Dragomir ramane liber. Intrebarea cheie a lui Dragomir