Liga 1

Dosarul Transferurilor: Judecatoarea Geanina Terceanu vorbeste despre relatia cu Cristi Borcea

Judecatoarea Geanina Terceanu, cea care ar fi primit 205.000 de euro mita de la fratii Becali si Cristi Borcea in Dosarul Transferurilor face o declaratie surprinzatoare in legatura cu relatia pe care ar fi avut-o cu fostul actionar de la Dinamo.

"Perceptia mea a fost ca aceasta suma de bani nu-mi fusese data in legatura cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului ca eu si domnul Borcea ne placuseram reciproc, el dorind sa ne mai vedem si ulterior, context in care eu am apreciat ca el a intentionat sa-mi faca un cadou. Cu ocazia vizitei facute acasa la Cristian Borcea, eu i-am lasat un numar de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerandu-mi sa ne vedem, insa eu am tot amanat, iar o alta intalnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc", a declarat Terceanu, conform Adevarul.

Judecatoarea Terceanu, cea care i-a achitat intr-o prima faza pe inculpatii din Dosarul Transferurilor, este cercetata de procurorii DNA sub acuzatia de luare de mita. In cele din urma aceasta a fost retinuta si dosarul se afla pe rol la Tribunalul Bucuresti.

Potrivit rechizitoriului intocmit de DNA, judecatoarea Geanina Terceanu, fosta Teodorovici, ar fi primit mita 200.000 de euro in mai multe transe.

Aceasta s-ar fi intalnit in mai multe randuri cu inculpatii din Dosarul Transferurilor inclusiv pe stadion pentru a negocia sumele care urmau sa fie livrate.



Dosarul Transferurilor: Judecatoarea Geanina Terceanu vorbeste despre relatia cu Cristi Borcea