Liga 1

Disputa fara goluri in derby-ul Ardealului

ASA Tg.Mures si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri seara, in derby-ul celor mai valoroase echipe din Ardeal in Liga 1.

Un meci care nu a dus lipsa de ocazii, dar caruia pana la urma i-a lipsit golul atat de asteptat de fiecare dintre tabere.

Meciul a debutat cu o mare ocazie a gazdelor la sutul lui Dedov, mingea fiind scoasa de pe linia portii de Goian.

Clujenii au replicat in minutul 8 prin sutul lui Petrucci din afara careului. Mingea s-a dus pe langa poarta.

Muresan a fost si in acest meci unul dintre principalele pericole pentru poarta adversa, iar in minutul 11 acesta avea sa rateze prima sa sansa de gol. Un sut din lovitura libera care a trecut putin pe langa poarta.

Oaspetii au ratat deschiderea scorului in minutul 14, cand mingea trimisa de Beleck a mangaiat bara portii lui Stancioiu.

In partea secunda jocul a continuat sa ramana unul dinamic, cu actiuni de poarta, desi ocaziile nu au mai fost la fel de clare precum cele din prima parte.

Gazdele au gestionat finalul in inferioritate numerica dupa ce polonezul Golanski a primit al doilea cartonas galben in minutul 89.

Muresan a ratat ultima ocazie, cu un sut din marginea careului. Mingea se ducea sub bara, dar Marc a fost pe faza si a reusit sa respinga.

ASA Targu Mures: Stancioiu - Golanski, Gonzalez, Bejan, Balic - Muresan, Brandan - Jazvic (Gorobsov '82), Dedov, Romario (Louis Pedro '70) - Manolov (Axente '66). Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Marc - Tiago Lopes, Larie, Goian, Camora - Voiculet, Petrucci - Jakolis (Vitor Bruno '77), Cristian Lopez, Nouvier (Paun '60) - Beleck. Antrenor: Francisc Dican

Cartonase galbene: Golanski '42, '90, Brandan '55, Balic '65, Gonzalez '74 / Camora '20, Voiculet '25, Petrucci '45, Larie '54, Goian '79, Vitor Bruno '84, Cristian Lopez '90+1

Cartonas rosu: Golanski '90



Disputa fara goluri in derby-ul Ardealului