Dinamo

Vesti rele pentru Dinamo: "Zero sanse sa joace in cupele europene"

Viorel Duru nu este omul care aduce ploaia, dar vine cu informatiile in ceea ce priveste posibilitatea ca Dinamo, club iesit recent din insolventa, sa joace in cupele europene sezonul 2016/2017.

“Nu s-a schimbat nimic intre timp. Regulamentul este clar. Sigur ca Dinamo poate face o cerere la UEFA si cei de acolo vor decide. Dinamo are dreptul sa depuna dosarul de licentiere daca va fi cazul la sfarsitul sezonului, numai ca nu o sa primeasca licenta pentru cupele europene”, a declarat Duru, presedintele Comisiei de Licentiere din cadrul FRF, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, clubul din Stefan cel Mare “nu poate dovedi ca in ultimele 12 luni inainte de inceperea sezonului pentru care aplica nu a fost in insolventa”.

Dinamo a iesit din insolventa in septembrie, iar pentru a putea evolua in sezonul 2016/2017 al cupelor europene ar fi trebuit sa o faca din luna mai a acestui an.

Cu toate acestea, jucatorii si oficialii lui Dinamo sunt optimisti si spun ca o veste buna de la UEFA privind participarea in cupele europene ar oferi o motivatie in plus pentru acest sezon.

Dinamo spera ca va obtine o derogare de la UEFA, lucru care nu s-a mai intamplat pana acum dupa cum afirma Duru: “Singura sansa a lor, adica zero sanse, este sa faca o solicitare la UEFA si sa ceara o derogare”.



Vesti rele pentru Dinamo: "Zero sanse sa joace in cupele europene"