Dinamo

Scandal pe bilete la Dinamo - FC Barcelona: "Cred ca ne desfiintam"

Suporterii dinamovisti se declara indignati de preturile pe care conducerea le-a pus la amicalul cu Barcelona, programat pe 11 august.

Mihnea Ionescu, liderul suporterilor din Stefan cel Mare, critica ideea amicalului dar si preturile biletelor.
 
"Sunt preturi extraordinar de mari, între 20 si 200 de euro. Pretul justifica o singura echipa: Barcelona. Haideti sa nu ne mai gândim la retete de televiziune si la cum sa dam înca un tun! Este inutil amicalul asta. Mai bine faceam un patrulater cu echipe din Europa de Est si vedeam unde ne aflam, înainte de Supercupa României", a spus Mihnea Ionescu la Sport Total FM.

"Nu facem transferuri, dar jucam cu Barcelona. Avem datorii si-l cumparam pe Issa Ba"
Mihnea Ionescu

În plus, Minhea Ionescu a precizat ca priveste cu scepticism viitorul "câinilor rosii".
 
"Daca se continua în ritmul asta, cred ca Dinamo se va desfiinta. Dupa cinci ani de contraperformante si o singura Cupa a României câstigata, cred ca nu este alt drum. Cu un alt buget si alte achizitii ne puteau convinge ca suntem pe drumul cel bun. În sezonul trecut am fost doar la misto favoriti si am condus o jumatate de campionat, pierzând lamentabil si la Dinamo nu a venit revirimentul. Sunt datorii la stat si la jucatori si nu stiu ce se încearca. Daca îi întrebati, spun ca vor sa faca treaba, dar, de fapt, nu vor sa faca nimic si lasa totul într-o latenta paguboasa, daca ne raportam la fotbalul românesc. Dinamo se târâie, scârtâie si e demn de toata jena", a mai spus Ionescu.



Scandal pe bilete la Dinamo - FC Barcelona: "Cred ca ne desfiintam"