Dinamo

Stoican, resemnat dupa infrangerea din derby-ul: “Nu aveam cum sa-i oprim”

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, s-a resemnat dupa 0-3 cu Steaua si a recunoscut ca nu a avut cum sa-i opreasca pe jucatorii rivalei din Ghencea.

“Cred ca este un scor prea mare pentru ce s-a intamplat pe teren. A fost o prima repriza echilibrata, apoi am primit un gol in minutul 46. Am avut si noi cateva situatii bune de a marca cel putin un gol. Steaua are jucatori cu talie, jucatori buni la fazele fixe. Nu aveam cum sa-i oprim la astfel de pauze...am incercat”, a spus Stoican la Dolce Sport.

“Repriza a doua inceput cu speranta ca putem sa intoarcem. Am mai avut cateva ocazii de a intoarce. Pana la urma este o victorie meritata a Stelei, dar sa tinem cont si de anumite lucruri. Au jucatori valorosi, dar au si sansa”, a mai spus tehnicianul dinamovist.

Acesta a mai declarat ca pe final, la scorul de 1-0 pentru Steaua, a riscat mai mult in tentativa de a restabili egalitatea si ca va merge in continuare pe mana jucatorilor tineri.

“Pe final am riscat la 1-0 si am incercat sa punem presiune mai mare si sa marcam si noi un gol, sa intoarcem rezultatul, dar n-a fost sa fie. Voi merge in continuare pe mana tinerilor, dar important este sa avem rabdare si incredere asa cum o am eu in acesti baieti. Sunt jucatori care au nevoie de timp si incredere pentru ca au calitate”, a completat Stoican.

Dinamo a pierdut cu 3-0 derby-ul cu Steaua jucat in deplasare pe Arena Nationala. Szukala, Papp si Keseru au marcato golurile victoriei steliste.



Stoican, resemnat dupa infrangerea din derby-ul: “Nu aveam cum sa-i oprim”