Dinamo

Stoican ia in calcul orice rezultat la Chiajna

Chiar daca Dinamo a invins o data Concordia Chiajna in acest sezon, e drept in Cupa Ligii, Flavius Stoican isi ia toata masurile de precautie inaintea partidei de campionat si spune ca este pregatit pentru orice fel de rezultat.

“Eu iau in calcul orice rezultat si trebuie sa fim atenti pentru a obtine victoria. Suntem atenti la orice detaliu si ne dorim cele trei puncte. Sper sa obtinem victoria”, a spus Stoican intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul dinamovist mai spune ca are incredere in jucatorii sai si in capacitatea acestora de inscrie cat mai multe goluri intr-un meci.

“Sunt convins ca vor da totul pe teren si e foarte important ca in ziua meciului jucatorii sa aiba o stare de spirit perfecta”, a adaugat Stoican.

In ceea ce priveste absenta suporterilor in deplasarea de la Chiajna, lucru dictat de Comisia de Disciplina ca urmare a incidentelor din etapa anterioara a Ligii 1, Stoican spune ca Dinamo trebuie sa se descurce si in aceasta situatie.

“Va fi dificil fara suporteri. Noi traim prin acesti oameni care ne incurajeaza. Suporterii sunt cei care duc fotbalul mai sus prin spectacolul din tribune”, a mai spus Stoican.

Meciul Concordia-Dinamo este programat vineri de la ora 21:00 si va fi live text pe Onlinesport.ro



Stoican ia in calcul orice rezultat la Chiajna