Dinamo

Stoican dupa eliminarea lui Dinamo din Cupa Romaniei: “Niculescu va ajunge mare antrenor”

Pe langa amaraciunea pricinuita de eliminarea formatiei sale, Dinamo, in optimile de finala ale Cupei Romaniei, antrenorul Flavius Stoican a tinut sa sublinieze ca antrenorul celor de la CS Mioveni, fostul dinamovist Claudiu Niculescu, va ajunge un nume de referinta in meseria de antrenor.

“Am plecat ca favoriti, dar am intalnit o echipa periculoasa, bine asezata in teren de un antrenor care va ajunge mare. Eram constienti ca ne asteapta o partida grea. Am primit un gol pe greseala noastra, am avut cateva ocazii in partea secunda, dar per total este o tristete mare”, a declarat Stoican la postul Sport.ro

“N-am reusit sa marcam din ocaziile avut. Acesta este cel mai negativ lucru din aceasta seara. Mioveni a fost o echipa care a avut si o oarecare sansa, dar bravo lor pana la urma. Jucatorii mei nu s-au gandit dinainte ca vor fi favoriti cu cei de la Mioveni. Cand este sa nu-ti intre poti sa faci orice, asa este soarta, destinul”, a completat Stoican.

CS Mioveni a eliminat Dinamo in optimile Cupei Romaniei dupa ce in 16-imi reusise sa scoata din competitie pe Astra Giurgiu, detinatoarea trofeului.

Noi ca si echipa care plecam cu sansa a doua putem sa facem un meci mare, asa cum si Mioveni a facut surpriza cu noi. Steaua are jucatori valorosi, majoritatea lor componenti in echipa nationala, ne va fi greu, dar incercam.

[news-110341]



Stoican dupa eliminarea lui Dinamo din Cupa Romaniei: “Niculescu va ajunge mare antrenor”