Dinamo

Stoican: “Am jucat frumos, dar ineficient”

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, a spus dupa remiza cu Ceahlaul din deplasare ca formatia sa a practicat un fotbal frumos, dar total ineficient din moment ce nu a fost obtinuta victoria.

“Am practicat un fotbal frumos dar ineficient din moment ce am plecat cu un singur punct. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor pentru ca au aratat ca o echipa mare. Ne-a lipsit insa luciditatea in fata portii, iar adversarul a marcat un gol din lovitura de la 11 metri”, a spus Stoican la Dolce Sport.

“A fost o prima repriza echilibrata, cei de la Ceahlaul au stat bine in teren, dar nu cred ca ei au dominat prima repriza. Cosmin Matei a marcat un gol frumos care ii da incredere si imi da sperante ca va creste de la zi la zi”, a completat tehnicianul formatiei din Stefan cel Mare.

Dinamo a fost condusa la Piatra Neamt dintr-un penalty transformat de gazde in finalul primei reprize si a reusit egalarea in partea secunda printr-o reusita spectaculoasa a lui Cosmin Matei, jucator care apoi a iesit accident.

Stoican a declarat insa ca accidentarea suferita de Matei nu este una grava.

[news-108816]



Stoican: “Am jucat frumos, dar ineficient”