Dinamo

Stoican a vazut un Dinamo egal cu Steaua

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, este de parare ca formatia pe care o antreneaza nu a fost cu nimic mai prejos decat Steaua, rivala din Ghencea in fata careia a pierdut calificarea in finala Cupei Romaniei.

"A fost un meci echilibrat, dar Steaua a meritat accederea in ultima faza a competitiei. Am in componenta jucatori care pe langa caracter au si inima si determinare si sunt mandru sa ii antrenez. In al treilea rand, faptul ca avem o asemenea galerie e mai mult decat imi trebuie. A fost o coregrafie senzationala si sper ca in curand sa ne ridicam la nivelul fanilor. Cand ai asemenea suporteri nu iti mai trebuie nimic. Au fost momente cand si Steaua a avut situatii, dar si noi. Dinamo nu a fost cu nimic mai prejos decat Steaua. Azi nu a fost nicio diferenta", a spus Stoican.

In opinia lui Stoican, Dinamo se poate lupta pentru titlu sezonul viitor: "Dar pana la vara vreau sa ne atingem obiectivul, locul 4. (...) I-am analizat pe cei de la Steaua si am observat ca au probleme mari cand fundasii laterali urca si m-am gandit ca Rotariu si Lazar pot profita de spatiile libere pentru ca pe zona centrala nu prea aveam sanse. Astfel, m-am gandit ca putem profita macar o data in prima repriza. Iar in a doua sa risc cu doi atacanti. A fost prea tarziu a a doua repriza, cand am incercat sa riscam".

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei in dauna lui Dinamo cu scorul general de 6-3 dupa cele doua manse.



Stoican a vazut un Dinamo egal cu Steaua