Dinamo

Scandal cu acuzatii de blat la Dinamo. Un jucator a fost dat afara

Ionut Negoita, principalul finantator de la Dinamo, a iesit in public si l-a acuzat pe unul dintre jucatorii sai ca nu si-a aparat corect sansele.

Cel aratat cu degetul este fundasul Stefan Barboianu, suspectat ca la derby-ul cu Steaua a provocat in mod intentionat primul penalty al ros-albastrilor.

"Pana in minutul 60, practic, Steaua nu a avut un sut pe poarta. Erau sanse foarte mari ca meciul sa se termine egal sau poate chiar sa si castigam. Dar a aparut un moment in care Steaua, intrata in criza de timp, trebuia ajutata. De catre cine? De catre un baiat care a mai ajutat si alte dati. Va vine sa credeti ca un jucator de 27 de ani si peste 200 de meciuri in Liga I poate face doua faulturi in fata arbitrului la modul evident?”, a spus Negoita intr-o conferinta de presa.

Si acesta l-a numit in mod direct pe Barboianu pentru acuzatiile aduse.

“Va aduceti aminte cand Mititelu spunea despre Barboianu ca e un tradator? Barboianu a fost dat afara. Masele stricate trebuie date afara. Nu amiabil, a fost dat afara. A avut dreptate Mititelu si au mai spus-o si altii ca acest jucator e un tradator. M-a tradat pe mine, unde avea un loc de munca si isi primea banii, si-a tradat colegii, aveau prima de 3.000 de euro la victorie si a tradat tot ce inseamna suflarea dinamovista”, a adaugat Negoita.

Dinamo i-a reziliat contractul lui Stefan Barboianu, jucator de 27 ani care a fost transferat in Stefan cel Mare in ianuarie 2014, dupa ce mai jucase in alb si rosu in 2011.



Scandal cu acuzatii de blat la Dinamo. Un jucator a fost dat afara