Dinamo

Rednic: "Au fost ani in care Steaua ne-a umilit, dar nu se va mai intampla"

Mircea Rednic s-a laudat la finalul semifinalei de Cupa Romaniei cu palmaresul sau pozitiv in fata Stelei si a anuntat ca anii in care rivala din Ghencea o umilea pe Dinamo sunt istorie.

"O seara superba, dar am avut si un avantaj. Nu e usor sa joci in zece oameni. Imi pare rau ca am avut un moment de relaxare si Steaua a revenit in joc, dar prin schimbarile facute ne-am apropiat calificarea. Am avut numai ghinioane, dar cateodata Dumnezeu face echipa. Eric s-a accidentat ieri, azi Anton, practic tot mijlocul nostru. Cred ca este o calificare meritata si o prestatie foarte buna din partea lui Balaj. Agresivitatea a pornit de la ei, nu de la noi", a spus Rednic dupa meci.

"De cand sunt antrenor la Dinamo eu n-am pierdut niciodata in fata Stelei, pentru ca au fost cativa ani buni in care Steaua ne-a umilit. De acum nu se va mai intampla. Chiar azi am vorbit cu Ionut Negoita, avansam, el e bine intentionat si sunt sigur ca vom gasi o solutie. Daca terminam pe podium si castigam Cupa la anul trebuie sa facem mai bine", a adaugat tehnicianul dinamovist.

Dupa patru ani Dinamo revine in finala Cupei Romaniei, dar chiar daca va fi sa se impuna formatia din Stefan cel Mare nu este sigura de prezenta in cupele europene.

"Fac un apel la presedintele Federatiei, la domnul Duru care chiar e dur. Sa se gandeasca la acesti suporteri si la munca jucatorilor", a spus Rednic despre subiectul obtinerii dreptului de a juca in Europa.



Rednic: "Au fost ani in care Steaua ne-a umilit, dar nu se va mai intampla"