Dinamo

Nica si Alexe au plecat in Italia

Fundasul lui Dinamo, Constantin Nica si atacantul Marius Alexe au plecat in Italia sa semneze cu nou promovata Atalanta. Iata ce au decarat.

Transferul lui Marius Alexe (detalii si declaratii)

Marius Alexe a spus pe aeroport ca "imi doream foarte mult acest transfer, mai departe depinde de mine. Vreau sa jod din ce in ce mai bine si sa fou sanatos. Imi doream sa ajung intr-un campionat puternic si sa arat ca sunt un jucator bun".

Alexe a fost imprumutat la nou promovata Sassulo pentru 500.000 de euro, suma incasata de Dinamo la semnatura. Daca  Alexe marcheaza 10 goluri, Dinamo mai primeste 300.000. Daca marcheaza 15 goluri, Dinamo mai primeste 400.000. Cei de la Sassuolo au optiune sa cumpere cele 10 procente cu 400.000 de euro, iar in 2014 vor avea optiune de cumparare definitiva in schimbul a 1.7 milioane de euro.

Transferul lui Constantin Nica (detalii si declaratii)

"Aveam planuri la Dinamo, nu ma asteptam sa plec acum, dar asa a fost sa fie tot raul spre bine. Dinamo nu sta in mine sau in Marius Alexe", a declarat marti seara Nica, la plecare.

Constantin Nica este surpriza perioadei de transferuri din Romania. Transferul sau are cifre oficiale: 1,6 milioane de euro. In plus, Dinamo ramane cu 15 la suta din diferenta pe care se vinde Nica.

Nica va fi jucatorul celor de la Atalanta Bergamo in urmatorii cinci ani, iar marti seara jucatorul a mers direct in cantonamentul echipei din Serie A.



Nica si Alexe au plecat in Italia