Dinamo

Negoita trimite sageti spre Steaua: “Se ocupa cu intoxicari ieftine”

Ionut Negoita, finantatorul echipei Dinamo, afirma ca formatia sa isi va juca sansa pana la capat in returul cu Steaua din semifinalele Cupei Romaniei si arata cu degetul spre rivala din Ghencea cand vine vorba despre asa numitul interes al acesteia pentru jucatorii lui Dinamo.

“Sunt un tip realist, dar foarte ambitios. Daca am 1% sanse voi lupta pana la ultima picatura de energie. Avem drept exemplu minunea de la Liberec. Multi ne iau in deradere si fac multe rautati, iar acestea vin din pricina faptului ca noi Dinamo si eu nu facem parte din randul gastii care fac regulile in fotbalul romanesc. Sunt oameni aroganti de foarte joasa speta”, a declarat Negoita intr-un interviu acordat pentru Digi Sport.

“Cei de la Steaua folosesc un sistem ieftin de intoxicare, iar inaintea meciului tur au spus ca-l doresc si pe Balgradean, iar acesta s-a vazut cum a jucat. Unii care se ocupau cu asa ceva a ajuns unde a ajuns”, a mai spus Negoita cu trimitere directa la Mihai Stoica, managerul Stelei aflat dupa gratii in Dosarul Transferurilor.

Negoita a refuzat sa comenteze meciul Steaua-Vaslui, partida care a nascut diverse controverse despre situatia de la pariuri sau despre misteriosul virus stomacal care a lovit jumatate din echipa ros-albastra.

“Nu vreau sa comentez ce s-a intamplat la Steaua-Vaslui si las sa comenteze oameni de specialitate. E un spectru foarte larg si lucrurile sunt foarte complexe, plecand de la implicarea impresarilor. Din vara FIFA va ridica aceste licente si impresarii raman fara obiect”, spune Negoita.

Oficialul dinamovist trage un semnal de alarma in privinta arbitrajului de joi seara si chiar o spune pe un ton raspicat ca Dinamo va reactiona in cazul unei nedreptati.

“Sper si imi doresc ca la returul cu Steaua sa fie un arbitraj cat mai profesionist, pentru ca vom reactia foarte virulent daca vom fi nedreptatiti”, a completat Negoita.

Dinamo are de recuperat un deficit de trei goluri, joi seara de la 20:30 live text pe Onlinesport, in returul semifinalei Cupei Romaniei cu Steaua.



Negoita trimite sageti spre Steaua: “Se ocupa cu intoxicari ieftine”