Dinamo

Mircea Rednic: "Schimbarile au facut diferenta cu Steaua"

Pentru Dinamo succesul cu Steaua, obtinut cu 3-1, era unul vital in economia luptei pentru playoff, considera antrenorul Mircea Rednic. Acesta mai spune si ca schimbarile pe care le-a efectuat au cantarit decisiv in economia rezultatului.

“Prima repriza a fost echilibrata, cu o posesie mai buna pentru Steaua, dar in repriza a doua schimbarile efectuate au adus un plus de prospetime si calitate. Ne-am dorit sa castigam acest meci, dar eu sunt fericit ca am castigat tinand cont de situatia noastra din clasament”, a spus Rednic dupa meci.

“A fost bine pentru noi ca s-a jucat in Stefan cel Mare, nu si pentru suporteri care au stat in conditii grele, dar le multumim ca au fost alaturi de noi”, a adugat acesta.

Tehnicianul dinamovist s-a declarat deranjat de jocul lui Vojnovic “care face multe greseli, e prea nervos si trebuie sa fie mai disciplinat”.

“Obiectivul nostru e calificarea in playoff. Craiova a venit aproape de noi, e acolo si Targu Mures, vine si CFR daca isi vor lua punctele. Se joaca”, a completat Rednic.



Mircea Rednic: "Schimbarile au facut diferenta cu Steaua"