Dinamo

Mircea Rednic, plecare cu scandal de la Dinamo

Fostul antrenor dinamovist Mircea Rednic a dat cartile pe fata, vineri, dupa ce finantatorul Ionut Negoita a batut palma cu Ioan Andone pentru viitorul sezon.

Nemultumit ca nu I s-a mai propus prelungirea contractului in termenii doriti de el, Rednic a adus mai mult acuzatii la adresa lui Negoita.

“Nu trebuia sa se mai astepte finala Cupei ca se mi se prelungeasca contractul. Daca nici ce am facut eu la Dinamo nu l-a convins. Domnul Negoita are filosofia lui, pe banii lui. Trebuia sa vorbim miercuri, dar era ocupat si atunci mi-am dat seama ca nu mai am ce vorbi cu el”, a spus Rednic la Digi Sport.

“Dinamo n-a pierdut in sase meciuri cu Steaua, am adus oamenii la stadion. Mi se cerea performanta, mi se cerea sa crestem tineri. Era foarte greu. Daca vrei sa te bati la titlu ai nevoie de jucatori cu experienta”, a mai spus Rednic.

Fostul antrenor al lui Dinamo s-a mai plans ca i-a fost impus din partea conducerii clubului sa foloseasca jucatori tineri si a mai spus ca Negoita ar fi fost deranjat ca fiica acestuia, Luana, ar fi cerut 10 procente din transferul fiecarui jucator adus la Dinamo.

“Daca plecam dupa semnarea noului contract, trebuia sa dau toti banii inapoi, adica 120.000 de euro. In schimb, puteam fi dat afara dupa patru etape. Eu mi-am dorit sa vin la Dinamo in primul rand pentru suporteri, am vrut sa ajut si am pus umarul ca Dinamo sa fie pe drumul cel bun”, mai spune Rednic.

Rednic a mai spus ca s-ar intoarce oricand la Dinamo, dar numai in conditiile pe care le va impune el. Acesta mai crede ca formatia din Stefan cel Mare se va bate la titlu cu Andone pe banca.

De asemenea, Rednic a dezvaluit ca din informatiile sale Gnohere va pleca mai mult ca sigur, fiind dorit de echipe din Polonia si Qatar, iar jucatori precum Bicfalvi si Cerniauskas nu au fost contactati pentru ramanerea la Dinamo.



Mircea Rednic, plecare cu scandal de la Dinamo